TürkçeTürkçe EnglishEnglish
Sağlık Rehberi ___ Naturline
Sağlık Rehberi ___ Naturline
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
  • Tamamlayıcı Tıp Yöntemleri
    • Detoksun Kaynağı Oruç
    • Proloterapi ve PRP
    • Fitoterapi
    • Diyet ve Beslenme
    • Akupunktur
    • Kolon Tedavisi
    • Detoks Anti-Aging
    • Manuel Terapi
    • Meridyen Tarama
    • Oberon
    • Lazer Terapi
    • Osteopathy
    • Craniosacral Terapi
    • Magneto Terapi
    • Refleksoloji
    • Masaj Terapi
    • Homeopati
    • Naturopati
    • Lenfa Drenaj
    • Reiki Chakra Terapi
    • Acupressure
    • ESWT
    • Aroma Terapi
    • Hacamat
  • RTM
    • Dr. Mustafa Yaşar RTM'i Anlatıyor
    • RTM Nedir?
    • RTM'i Destekleyen Doğal Terapi Yöntemleri
    • Dörtlü Beden Yapısı
    • Bilgiler değişiyor
    • Bilgilenme her şeydir
    • Rtm Tedavi Yaklaşımı
    • RTM (Remember-Regeneration Therapy Method) devreye giriyor
    • RTM Ekseninde Sağlığın Devamı
  • Örnek Vakalar
  • Sağlık Rehberi
  • Medya
    • Güncel Haberler
    • Televizyon
  • Galeri
  • İletişim
Sağlık Rehberi
Sağlık Rehberi

Kolesterolü Düşürmek İçin Öneriler

  • Zeytinyağı içerdiği yağ asitleri açısından oldukça yararlıdır.
  • Yer fıstığı yağındaki tekli doymamış yağ asidi olan oleik asit, kötü kolesterolü düşürürken iyi kolesterolü yükseltir.
  • Sarımsak, bol miktarda potasyum, fosfor, selenyum, A ve C vitaminleri ile kükürtlü maddeler içerir. Kan damarlarını genişletmekte ve kanın pıhtılaşma yeteneğini azaltmakta, böylece damar tıkanmasını önlemektedir.
  • İyi bir bitkisel protein ve lif kaynağı olan kurubaklagiller bol tüketilmelidir. Kuru fasulye, nohut, mercimek, börülce ve barbunya hem çok besleyicidir, hem de kalp hastalıkları ve kanserden koruyucu maddeler içermektedir.
  • Kuru yemişler özellikle kalp hastalıklarının önlenmesinde önemli etkilere sahip besin maddeleridir. Daha önceleri yağlı oldukları için kalbe zararlı sanılan yer fıstığı, ceviz, badem, fındık, fıstık, ay ve kabak çekirdekleri gibi çerezlerin yapılan çalışmalarla kalbi koruyucu maddeler içerdikleri bulunmuştur.
 
 
Diğer Yayınlar
    • Kalp Sağlığını Koruyucu Öneriler
      Meyve ve sebze gibi antioksidan etkisi bulunan gıdaların tüketimi artırılmalı. Haftalık et tüketimi azaltılmalı. Kırmızı et yerine balık, tavuk ve hindi tercih edilmeli.
      devamı
© 2012 | Naturline
  • Ana Sayfa
  • Kurumsal
  • Tamamlayıcı Tıp Yöntemleri
  • Makaleler
  • Örnek Vakalar
  • Sağlık Rehberi
  • Medya
  • Galeri
  • İletişim
  Tasarım ve Yazılım MaviPiksel
  • facebook
  • Twitter